Uitzendbureau hotel detachering levert nachtportiers, nachtreceptionisten en night auditors.

Hotel Detachering is opgericht in 2006 onder de naam HCD oftewel Hotel Care Detachering en heeft een hele ontwikkeling doorgemaakt. Hieronder een kort overzicht van onze geschiedenis.

2006: Hier is het allemaal begonnen. Hotel Care Detachering is opgericht. Het begon allemaal met 1 hotel, te weten bij Golden Tulip ‘de nachtegaal’ te Lisse. Elke zondag en maandag werden wij ingezet.

2007 – 2009: Tijdens deze periode heeft Hotel Detachering een snelle groei doorgemaakt. Mövenpick Amsterdam, Crowne Plaza Hoofddorp en Amsterdam, Holiday inn Lijnden (destijds bij oprichting), Holiday Inn IJmuiden, Golden Tulip, Mariott Hoofddorp behoorden tot de hotel waar wij structureel medewerkers detacheerden.

2008: Een zwarte bladzijde. De krediet crisis in Nederland. Lopende contracten liepen af en in het kader van de bezuinigingen, werden deze niet verlengt. Door deze nieuwe aanpak vanuit de hotels, kreeg Hotel Detachering de klappen pas echt in 2010.

2010: Door deze klappen, ben ik verder gegaan als eenmanszaak. Hotel Detachering had geen personeel meer in dienst. Ik verhuurde mijzelf aan diverse uitzendbureau gedurende deze periode. Door kritisch te kijken naar het verleden, heb ik besloten om eerst mijzelf verder te ontwikkelen en zodra de economie weer aantrekt, vanuit een frisse blik gestructureerd te starten.

2013 – 2018: Deze periode heb ik benut om te investeren in mijzelf. Ik zag om mij heen dat de economie weer aantrok. Echter wilde ik het dit keer nog beter doen dan de eerste keer. Ik heb de opleiding HBO Hotelmanagement en de opleiding HBO Proces en Kwaliteit Management gevolgd. Hotelmanagement heb ik succesvol afgerond. P&K management hoop ik rond augustus 2018 af te ronden.  Proces management heb ik succesvol afgerond (50% van de opleiding). Ik ben nu met de laatste scriptie/module opdracht bezig; kwaliteit management.

2018: Hotel Care Detachering is verandert in Hotel Detachering. Kort en krachtig is dat wat wij doen. Het leveren van personeel aan hotels. Door de ervaring in het verleden, mijn persoonlijke ontwikkeling en de goede economische vooruitzichten willen wij een betrouwbare speler in de hotel branche worden. Nieuwsgierig geworden? Ik kom graag bij u langs.

2019 – 2021: Covid19 & Bijscholing. Door de corona pandemie, heb ik mijn tijd efficient willen gebruiken. Ik ben daarom bedrijfskunde (HBO) gaan studeren en vervolgens Lean Six Sigma Black Belt. Beide heb ik succesvol afgerond. Deze kennis ga ik gebruiken om het bedrijf nog beter te maken.

Sjoerd Landweer
Sjoerd Landweer

Oprichter

Groei organogram Hotel Detachering 2018